Go Green energiatakarékos display

Nyerő koncepció vízióval rendelkező kereskedők számára!

Fontos megállapítások a Go Green energiatakarékos termékekkel kapcsolatban:

1) Felmérések szerint az emberek szeretnének energiát megtakarítani, de nem tudják, hogyan tegyék.

2) Az embereknek általában korlátozott ismeretei vannak az energiatakarékosságról, az energiatakarékos termékekről többnyire csak az izzók jutnak eszükbe.

3)) A leggyakoribb hiba az energiatakarékosságra törekvő embereknél, hogy nagy befektetéssel kezdik, mint például napelemek, melyek csak hosszú idő után térülnek meg. Több kis befektetéssel gyorsabb eredmény érhető el.

4) Minden kereskedő tudja, hogy az emberek szisztémákban gondolkodnak. Ha tejterméket szeretnének, a tejtermékes polchoz mennek, kávéért a kávés polchoz, ezért a Go Green elkészítette az energiatakarékos Go Green display polcot.

5) Az emberek szeretnének pénzt és energiát spórolni. 2008-ban az energiatakarékosság második helyen állt az újévre kitűzött célok listáján. Ugyanakkor az emberek nem tudták, hogyan fogjanak hozzá. Minden egyes Go Green termék csomagolásán szerepel az adott termék használatából adódó energia megtakarítás mértéke. A termék típusától (áramtakarékos, víztakarékos, gáztakarékos, elemtakarékos) függően ezt Euróban, m3 gázban, m3 vízben és/vagy kg CO2-ban kifejezett értékek mutatják. A megtakarítás mértékének számítási módját minden Go Green termék esetében egy „Megtakarítási útmutató” tartalmazza. A vásárlók ennek áttanulmányozásával azonnal tudják, hogy a termék használatával milyen haszonra számíthatnak.

6)Amikor az embereket arra kérik, említsenek meg energiatakarékos termékeket, gyakran csak az energiatakarékos izzó jut eszükbe. A Go Green display-en elhelyezhető termékek több, mint 80 különböző megtakarítási lehetőséget nyújtanak a vásárlók számára.

7) Amikor energiát szeretnénk megspórolni, az MTE elvet kell követnünk: Megelőzés, Takarékosság, Előállítás.

A nyílászárók jó hőszigetelése például segít megelőzni az energia pazarlást. Energiát takaríthat meg a világítással, ha LED lámpát vagy energiatakarékos izzót, illetve készenléti fogyasztást megakadályozó készülékeket használ. Energia megújuló forrásokból (nap- és mozgási energia) is előállítható.

8) A kereskedők hasonló termékeket értelemszerűen egy polcra helyeznek. A Go Green energiatakarékos display egy helyen több, mint 80 energiatakarékos terméket mutat be. Így a vásárlók könnyedén áttekinthetik, s kiválaszthatják a számukra megfelelőt. A polc jól szervezett, akár az új termékeket is egy pillanat alatt megtalálhatják az érdeklődők.    

Energiatakarékosság a boltokban:

A Go Green magyarországi importőre vízióval rendelkező kereskedőket keres. Lépjen velünk kapcsolatba! Írjon nekünk e-mailt az info kukac zoldpolc.hu e-mail címre!

A Go Green olyan kereskedőket keres, akik:

- Szeretnék az emberek otthoni/irodai energiatakarékosságra vonatkozó igényét kielégíteni.
- Az energiatakarékosságra egyfajta koncepcióként tudnak gondolni.
- Felismerik, hogy a lényeg nem maga a termék, hanem az igény, amit az kielégít.

 

Energiatakarékossági koncepció következményei:

- A Go Green energiatakarékos display-en helye van például egy víztakarékos zuhanyfejnek is annak ellenére, hogy a display egy elektronikai áruházba kerül elhelyezésre. Ugyanis a zuhanyrózsa használata is energiát takarít meg. Első ránézésre a bolt kínálatába nem illő termékek is forgalmat generálnak, és az energiatakarékosság koncepció részei.
- A Go Green belistázása során elfordulhat, hogy a Go Green termékcsalád egyes tagjai, például az energiatakarékos izzók különálló termékként már szerepelnek a palettán. A kereskedő ezt nem azért teszi, mert elégedetlen például a meglévő beszállítóval. A Go Green energiatakarékos izzók tökéletesen beleillenek az energiatakarékosság koncepciójába, és ezáltal a Go Green display részét képezik. A termékek ilyen szempontból nem konkurálnak egymással.
- Elképzelhető, hogy a beszerzés viszonylag konzervatív az energia megtakarítás kérdésében. Ez nem probléma! Próbálja ki a Go Green display-t egy kis időre! Biztosan siker lesz!

 

Mit nyújt a Go Green?

- Egy tartós, acélból készült polcot a Go Green energiatakarékos termékek számára.
- Igényes, újrahasznosított kartonból készült polcot a Go Green energiatakarékos termékek számára.
Szórólapokat.
- A megtakarítás mértékének feltüntetését minden termék csomagolásán.
- Weboldalunkon a viszonteladók feltüntetését.
- Go Green bannert a weboldalra.