Go Green gáztakarékosság

Magyarországon 2009-ben egy átlagos háztartás becsült gázfogyasztása 1600 m3-re tehető. 2010. évi átlagos gázárral számolva ez összesen 200.000 Ft. Ha takarékoskodik a gázzal, akkor éves szinten több 10.000 Ft-tot is megtakaríthat. A Go Green néhány hasznos gáztakarékos termékkel segít a spórolásban! Széles termékpalettánk között egyszerű és bonyolultabb eszközöket is talál, melyek egyetlen célja az otthoni és irodai fűtésszámla csökkentése.

 

Go Go Green ajtózáró rugó

Évente megközelítőleg 15 m3 gáz takarítható meg az ajtórugó alkalmazásával. Felhelyezése egyszerű, csak rá kell csúsztatni az ajtó zsanérjára. Az ajtó nyitásakor a rugó megfeszül, majd az ajtó automatikusan visszacsukódik. Csak zsanéros ajtóknál használható!

Gázmegtakarítás: 15 m3/év.

 

 


Go Green ajtózáró rugó (csapszeg kivitel)

Évente megközelítőleg 15 m3 gáz takarítható meg az ajtórugó használatával. Biztonsági kapuknál szintén alkalmazható. Az ajtó bezárása után egy szög segítségével óvatosan üsse ki az ajtó pántjában található csapszeget. Ezt követően helyezze be a Go Green csapszeges kivitelű ajtózáró rugót az eltávolított csapszeg helyére. Az ajtó nyitásakor a rugó megfeszül, majd az ajtó automatikusan visszacsukódik.

Gázmegtakarítás: 15 m3/év


Go Green radiátor fólia

A Go Green radiátor fólia biztosítja, hogy a fűtőtest hátsó paneljének hője ne vesszen kárba. Ezzel energia takarítható meg. A Go Green radiátor fólia a radiátor hátsó részére erősíthető, így a fólia visszaveri a radiátor hőjét. A visszavert hő a fal helyett a szobát melegíti fel. A fólia a mellékelt mágneses szalag segítségével könnyen felhelyezhető.


Átlagos megtakarítás m3-ben évente
Nem szigetelt téglafal: 35 m3
Üreges fal, nem szigetelt: 25 m3
Szigetelt üreges fal: 10 m3
Nagyon jól szigetelt fal: 4 m3

Méretek: 50x500 cm, összesen 2,5 m2
10 méter mágneses szalag tartozik hozzá.

Go Green ajtó- és ablak szigetelés

A Go Green szigetelés használatával átlagosan évente 3000 Ft-tot takaríthat meg fűtésszámlájából. 4-5 mm-es ajtó- és ablakrések tapaszthatók be a polietilén anyagú, öntapadós szalaggal. Használati utasítás: Tisztítsa le a felületet, hagyja megszáradni. Részlegesen távolítsa el a védő csomagolást, majd erősen nyomja rá a szigetelni kívánt felületre. Csak +7 °C felett használható. Egy méter szalaggal körülbelül 4 m3 gázt takaríthat meg.

Gázmegtakarítás: 20 m3/ év


Go Green Radiátor hőmérsékletjelző csík

A Go Green radiátor hőmérsékletjelző csík a radiátor működésére hívja fel vizuálisan a figyelmet. Így figyelmeztet a radiátor lekapcsolására, ha a szobákban (például dolgozószoba) nem tartózkodik senki. Rengeteg energia spórolható meg, ha nem fűtjük feleslegesen a használaton kívüli helyiségeket. Egy átlagos radiátor (2,5 kW) 0,3 m3 gázt fogyaszt minden órában. A Go Green radiátor hőmérsékletjelző csík 10 radiátorra elegendő.

Gázmegtakarítás: 24 m3/év


Go Green zuhany hőmérő

Ha hidegebb hőmérsékletű vízzel zuhanyozik, akkor pénzt és energiát is megtakaríthat. A hőmérőt a zuhanyrózsa és a zuhanytömlő közé kell helyezni. A zuhanyhőmérő megméri a keresztülfolyó víz hőmérsékletét, és megjeleníti a digitális kijelzőn. A rajta található matricáról leolvasható a hőmérséklet különbségből adódó energia megtakarítás.

Gázmegtakarítás: 33 m3/év


Go Green Radiátor Booster

A szabadalmaztatott radiátor booster segítségével sok pénzt megspórolhat. A Boostert úgy tervezték, hogy a radiátor által közvetített hőt a szoba felé irányítsa. 1-3 °C-kal is lejjebb állíthatja a termosztát hőmérsékletét a nélkül, hogy változna a hőérzete. A terméket a radiátorra kell felhelyezni, és a teleszkópszerű test méretét a radiátorhoz kell igazítani.

Megtakarítás akár: 33 m3/év