Go Green elemtakarékosság

Az elemek feltöltésének kiküszöbölésével jelentős energia takarítható meg, és csökkenthető a veszélyes hulladék mértéke is. Hollandiában például 2007-ben 130.000.000. darab elemet használtak el. Ebből csupán 20.000 elem került a hulladékgyűjtőbe! További érdekes adat, hogy egy átlagos európai háztartás megközelítőleg 25 elemet használ el évente. Az energia megtakarítás és a hulladék csökkentésének egyik legegyszerűbb és legismertebb módja az újratölthető elemek használata. A Go Green kínálatában olyan termékek találhatók, melyek kevés energiát fogyasztanak, vagy működtetésükhöz elég a nap- vagy a mozgási energia.

 

Go Green napelemes univerzális tv távirányító

Az univerzális távirányító működtetéséhez a napfény biztosítja az energiát. A Go Green napelemes tv távirányító mindössze 3-4 óra alatt feltöltődik! Teljesen feltöltött állapotban átlagos használat mellett 3-7 napig üzemképes. A legtöbb tv márkához használható, egyszerűen beprogramozható. A benne lévő intelligens chip biztosítja, hogy minimális energia felhasználás mellett mentse el beállításait.
Go Green indukciós LED zseblámpa

A Go Green indukciós LED zseblámpája az új generációs rázható zseblámpák családjába tartozik. Csupán egy percnyi rázással megközelítőleg 20 percig folyamatos fényt biztosít. A zseblámpa vízálló, használható nedves környezetben is, például vízparton. Nagy teljesítményű LED izzóval ellátott, könnyen kezelhető mérettel rendelkező, környezetbarát termék. 

Go Green indukciós LED zseblámpa (nagy)

A Go Green indukciós LED zseblámpa az új generációs rázható zseblámpák családjába tartozik. Csupán egy percnyi rázással megközelítőleg 30 percig folyamatos fényt biztosít. A Go Green LED zseblámpa vízálló. Használható autóban, csónakban vagy akár kempingben is. Ez a termék rendkívül ellenálló ABS műanyagból készült.

 

 

 

Go Green dinamós lámpa (mobiltöltő)

A dinamós zseblámpa működéséhez izomerőnk szolgáltatja az energiát. A lámpa tetején egy praktikus akasztó is található. A dinamós zseblámpa akár régi típusú Nokia mobiltelefon töltésére is alkalmazható. 3 percnyi tekerés után a mobiltelefon ismét használható.

 

 

 

Go Green napelemes mini LED kulcstartó

A mini zseblámpában található LED izzó működtetéséhez szükséges energiát a napfény biztosítja. A stílusos kulcstartó segítségével koromsötétben is könnyű megtalálni a kulcslyukat.

 

 

 

 

Go Green dinamós kerékpár lámpa

A Go Green dinamós kerékpárlámpa lelke egy újratölthető fényrendszer, ami a biciklire szerelhető első és hátsó lámpát látja el energiával. Egy percnyi tekerés után a lámpa 8-10 percig tartós fényt, vagy 60 percig villogó fényt biztosít. A lámpa akár mobiltelefon töltőként is használható. Régi típusú Nokia telefonokhoz kompatibilis kábel az alapcsomag része.

 Go Green dinamós gyerek zseblámpa

A Go Green gyermekek számára tervezett dinamós zseblámpa. Környezetbarát termék, játékos pingvin alakban. Használata könnyű, akár éjszakai fényként is alkalmazható. A praktikus talpnak köszönhetően bárhova felállítható.

 

 Go Green napelemes guminyomás mérő

A Go Green napelemes guminyomás mérő segítségével könnyen karban tarhatók az autó gumiabroncsai. A szerkezet napenergiával működik, használata rendkívül egyszerű. A szelepsapka eltávolítása után a szelepre kell helyezni a mérőt. A kék LED lámpa segítségével a szelep egyszerűen megtalálható akár sötétben is. A készülék hátulján lévő csúsztatható gombok segítségével bemérheti a gumi barázdáinak mélységét.A megfelelő állapotú és nyomásra beállított gumik 15 %-kal csökkenthetik az autó fogyasztását.

Go Green dinamós LED kulcstartó

Ez a zseblámpa egy apró izzóval felszerelt miniatűr szerkezet, amelynek minimális az energia fogyasztása. Egy kis tekeréssel már világítani lehet vele. Kedves kis ajándék, amit ugyanannyira jó adni, mint kapni.

 

 

 


Go Green napelemes dinamós rádió

Ez az AM/FM rádió több különböző módon feltölthető: hálózati áram vagy USB csatlakozó, illetve a környezetbarátnak számító napenergia, dinamós technológia segítségével. Ez a rádió soha nem fog lemerülni. Praktikus, használható horgászáskor, a kertben, csónakban vagy kempingezéskor is. Jellemzők: egy perc tekerés 20 perc működést, 5 óra napfény 30 perc üzemidőt biztosít. A teljes feltöltéshez körülbelül 20-30 óra napsütés, 8 óra hálózati áram/USB töltés szükséges. A teljesen feltöltött akkumulátorral 7 órán keresztül hallgathatunk zenét, híreket.

Go Green napelemes kültéri LED lámpa

Végre egy külső lámpa, aminek felszereléséhez nem kell kábelezni. A Go Green napelemes kültéri LED lámpa napenergiával működik, ezért a felhelyezéskor ügyelni kell arra, hogy a lámpát elég fény érje. Használható a csengő, a házszám, de még a ház mellett futó járda megvilágításához is, melyhez az energiát a Nap szolgáltatja.